Dag 5030 – Misslyckade pepparkakor och lussebullar

Japp jag är duktig på att laga mat men för bakning funkar det inte att vara kreativ, man måste mäta noga. Så min pepparkaksdeg är stenhård, smakar fantastiskt men när jag ätit mig mätt på deg så är det bara att slänga resten.

Och mina lussebullar med mandelmassa jäser inte så måste missat och tagit för lite jäst. Jättegoda men inte porösa utan mer som en liten hård bulle med god smak 🙂 Ska öva mer dock, gillar utmaningar och alla kan ju baka eller hur?!

Äter Jansson, lax, ägghalvor och köttbullar till lunch och middag de följande dagarna fram tills den 23 december, så gott! Saknar skinkan och sillen men orkar inte ge mig ut och köpa 1 timme bort så nöjer mig med detta samt mina hårda lussebullar, vin och glögg.

Har förresten hittat ett franskt smör som heter President och som är väldigt likt det svenska smöret, jippi.

Jag får ju ärva allting från Javier i den här familjen och så får han det senaste. Så i julklapp i år har jag fått hans 2 år gamla iPad Pro som är som ny. Och hans mamma ärver min gamla iPad 🙂 Har även fått en ny iPhone XS i julklapp samt mitt favoritmobilskal från Jimmy Case. Så nu har jag så jag kan ta fina kort samt se på TV i lite större format när jag lagar mat.

Så på kvällen öppnar jag mitt pussel, ser på gamla filmer och dricker vinglögg, älskar det här!

Dag 5029 – Julstökar

Dag 5029 – Julstökar

Dag 5031 – Kock på julbord i Beverly Hills

Dag 5031 – Kock på julbord i Beverly Hills

Newer post

Post a comment