Dag 5032 – Jäkla rött öga

Vaknar vid 7 och åker till akutmottagningen för fattiga människor. Vi har ju hälsoförsäkring som vi betalar 9000 kr i månaden för men vi har upp till 50000 kr innan vi kan använda den så vaknar tidigt och åker dit jag vet att de för 200 kr hjälper mig med en gång. Mitt öga är så rött från allt damm med renoveringen i Rydaholm och inget har hjälpt även om Javier har givit mig Prednisone droppar och antibiotikadroppar i 5 dagar. Träffar en läkare med rastafarilockar som ger mig nya antibiotikadroppar efter 30 min i väntrummet. En av anledningarna att vi går hit är att det inte är någon väntetid. Hade jag gått till mitt sjukhus hade jag fått vänta hela dagen samt säkert betala 2000 dollar för samma service.

Javier arbetar medan jag väntar på mitt recept…

Till apoteket och hämtar dropparna och sen hem och gör mig fin, vid 11.30 hämtar Cia mig för födelsedagsparty i Calabasas, sååå bra ställe för brunch på Sagebrush Cantina, de har allt från mimosas, till ostron, omelettbar, efterrätter, allting är så gott!

De här spännena med hästar som säkert är jättebilliga skulle vara supersnygga på stövlar: jättebra Mariachiband!

Vi firar finaste Annes födelsedag. Och jag blickar åt sidan så mitt röda öga inte ska synas 🙂

Stannar till på Woodland Hills Wine Company och shoppar två lådor med vin. Det här är en gullig present för den som gillar Whisky.

Jag köpte följande viner, våra favoriter just nu. Det franska för 13 dollar är så gott.

Dag 5031 – Kock på julbord i Beverly Hills

Dag 5031 – Kock på julbord i Beverly Hills

Dag 5033 – Pusselkväll

Dag 5033 – Pusselkväll

Newer post

Post a comment