Dag 5055 – Tittar på bil och flyger första klass till Amsterdam

Så nu när Javier arbetar så mycket här så är det jättesvårt för honom att dela bil med sin mamma så vi har bestämt oss för att köpa en egen. Vi vill ha en liten söt Suv, billig men ny, då alla bilar här förstörs av solen, regnet och människor som inte är aktsamma utan slänger upp dörren fastän de parkerat för nära en 🙁

Vi börjar med att titta på Honda H-RV, jättefin bil men nästan för fin för vad vi letar efter, den har allt.

Sen tittar vi på en Nissan Kicks, men ser för tråkig ut.

Och till slut stannar vi på Ford och tittar på en Ford EcoSport Trend, och den gillar vi bägge två. Har kul detaljer utanpå, ingen tråkig bil. Och ändå bara väldigt simpel inuti, och de har en drive just nu så 24 månader räntefritt, fantastiskt den vill vi ha.

Sen skyndar hem, byter om och sätter på mig yllebyxor, Uggs, lager med tjocka tröjor och beger oss till flygplatsen. Ska flyga med Delta till Atlanta. Kramar hejdå och nu ses vi inte på två veckor.

Det går två flyg till Atlanta i eftermiddag och det första är fullt så det kommer jag inte med, ringer Nicole, dottern och ber henne kolla det andra flyget till Atlanta åt mig, hon ser att även det är fullt, så hon börjar söka på hur jag ska kunna ta mig till Amsterdam idag för att inte missa min bokade och betalda biljett från Amsterdam imorgon vid lunchtid. Det är ett flyg till Minneapolis som jag skulle kunna ta, en plats är ledig men jag måste springa till gaten nu, vilket jag gör i ilfart. Kommer med och sista platsen visar sig vara i förstaklass, jippi. Får middag och vin 🙂

Väl i Minneapolis får jag springa igen för att hinna med flyget till Amsterdam, även här var det bara några platser kvar, kutar som en blådåre, men då jag inte hade några väskor att checka in och kom av planet nästan först i förstaklass så hinner jag, men de har redan börjat gå ombord när jag kommer fram, och jippi får första klass igen. Tisdagar är bäst att resa på, störst chans att få förstaklass!

Bäddar ner mig med täcket och kudden och somnar som en stock efter middagen och två filmer.

Dag 5054 – Sista promenaden med Bernadette

Dag 5054 – Sista promenaden med Bernadette

Dag 5056 – Flyger till Växjö och firar pappas födelsedag

Dag 5056 – Flyger till Växjö och firar pappas födelsedag

Newer post

Post a comment