Dag 5057 – Min första dag på renoveringen och shoppar säng

Vacker morgon, älskar snö!

Japp så här ser det ut hos oss på övervåningen. Pappa har fått flytta ner till biblioteket och sova där.

Men jag tänkte ju börja måla taket för att kunna tapetsera i helgen då lillebror varit så duktig och spacklat, slipat och börjat måla taken i pappas och mitt sovrum. De båda rum som snickarna fått göra mest i eftersom vi rivit ner väggar. Men nu när det är fullt med möbler överallt så går min dag åt att flytta så mycket jag kan in på toaletten och tvättstugan, och får slita med möblerna fastän det inte finns något golv. Bära ner sådant vi inte ska ha samt organisera upp allting, tar mig några timmar och jag måste köra in till Värnamo och köpa säng på Mio så jag inte missar deras rea.

Pappa går igenom mammas gamla släktalbum och biblar och vi hittar massor av roligt vi inte visste om. Jättegamla kort ju!

Hade bestämt mig för en säng från Scapa i närliggande Alvesta men när de har bra pris på sängar från Hilding Anders som görs i Rydaholm och fabriken ligger 1 kilometer från vår gård så måste jag självklart köpa en Särösäng. Bestämmer mig för den här som är superskön. Och leverans i mars så jag med säkerhet är klar med renoveringen. Betalar även extra för att de ska köra hem den samt sätta ihop den åt mig.

Vidare till Secondhand för att se om de har några sängbord till lillebror då jag slängde ut hans möblemang 🙂 Men hittar bara vaser, skålar och ljusstakar.

Vid 5 möter vi upp Lechi och går och äter på Harrys, men det där med smsparkering funkar ju inte för oss med utländska mobiler, får turister inte parkera i staden Värnamo då eller? Finns nämligen inget alternativ?!

Hem och fortsätter jobba till 1 på natten, vill ju bli klar.

Dag 5056 – Flyger till Växjö och firar pappas födelsedag

Dag 5056 – Flyger till Växjö och firar pappas födelsedag

Dag 5058 – Får göra om allting med min målare

Dag 5058 – Får göra om allting med min målare

Newer post

Post a comment