Dag 5058 – Får göra om allting med min målare

Idag är det mammas födelsedag❤️

När jag börjar måla taket i pappas sovrum så känns det inte rätt, så här ska det väl inte se ut, tror jag inte iallafall så skriver till Patrik min målare som ska komma ut och titta idag så att vi kan tapetsera i helgen och säger att jag är osäker. Ja eller han ska komma några timmar i helgen och visa vad som behöver göras samt lära mig tapetsera. Så jag lägger penseln åt sidan och städar huset, plockar bort julsakerna, handlar mat, köper blommor på blomsteraffären och gör det fint hemma. Ska nämligen få besök ikväll av min vän Kryckan, hans sambo samt hans pappa. Får hem golvprover vid lunchtid som jag väljer mellan, har fått lägga bort att ha äkta golv, det bygger för mycket och då får vi göra om ännu mer så nu väljer jag mellan olika laminatgolv.

Till slut finns det tre kvar, de här två som båda är furu, samt Pergogolvet i furu jag tittade på i december.

Vi har ju furu i resten av huset som jag måste lacka om så det gula försvinner men det är ett 2020 projekt.

Bestämmer mig till slut för det vitare från Pergo, bäst kvalite samt känns fräscht, men ska fundera lite till ifall att. Vid tre kommer målaren Patrik och suckar djupt. Fel remsor är lagda, spacklet är fel, takfärgen är inte bra, bara göra om och göra rätt och han lovar hjälpa mig så mycket han kan, jippi! Inte lillebrors fel, första gången han gjorde detta och han följde anvisningarna som affären och målarvänner gav. Fast han har målat min fina takbjälke vit då han var där och kladdade, det är jag mindre glad över så den får jag försöka ta fram igen.

På kvällen kommer våra vänner och lagar mat åt oss, Kryckan är kock så skulle knappt våga laga mat åt honom 🙂

Han lagar Bouillabaisse, vi dricker goda viner och har en fantastisk kväll. Se så söta mina ljusstakar från Erikshjälpen blev.

Dag 5057 – Min första dag på renoveringen och shoppar säng

Dag 5057 – Min första dag på renoveringen och shoppar säng

Dag 5059 – Pratar minnen på Pizzeria Chaplin

Dag 5059 – Pratar minnen på Pizzeria Chaplin

Newer post

Post a comment