Dag 4608 – En liten utflykt med en tjejkompis

God morgon världen! En underbar och solig dag, perfekt för en liten utflykt med en tjejkompis. Cia och jag åker till Culver City för att gå på antikvitetsaffärer, den här som heter Big Daddy är fantastisk men ack så dyr.

Vilket häftigt ställe!! Tror jag är kär i nästan hälften av grejerna om jag fick göra om helt hemma. De har även bröllop och event här, och de hyr ut hela stället på kvällarna. Som nu så ska det bli middag med dans i helgen så det är uppdukat med en massa bord.

Den enorma klockan, den skulle Javier älska.

Baren är underbar!!


Underbar förmiddag och vi går på upptäcksfärd i Culver city och hittar ett underbart nytt område, glömde att ta kort för att det var så häftigt 🙂 lunch på Mendocino Farms i Sherman Oaks innan vi skiljs åt och jag kör hem och byter om till yogakläder. Klockan 16.00 är jag på Black Dog Yoga och har en timmes Yoga Flow klass med Mark, den är superkul, men tuff. Och ingen kompis följde med denna gången så fick åka dit själv, en timmes klass och sen stressar hem svettig som bara den och duschar och gör mig fin på 10 minuter och vid 17.30 är vi på Soca och äter smårätter och tar två glas vin, underbar dag. Väldigt tidig kväll, har så mycket energi nu med min yoga att jag vaknar mitt i nätterna och kan inte somna om, så typ 5 timmars sömn per natt ett tag nu och det är ingen höjdare för närminnet 🙂

Dag 4607 – Kundmiddag

Dag 4607 – Kundmiddag

Dag 4609 – Läskig olycka med Thule mitt på motorvägen

Dag 4609 – Läskig olycka med Thule mitt på motorvägen

Newer post

Post a comment