Dag 4609 – Läskig olycka med Thule mitt på motorvägen

Idag kopplar vi på vår Thule cykelhållare på Javiers bil, spänner fast våra två cyklar och kör motorvägen ner mot Hermosa Beach, vi ska cykla därifrån till Marina del Rey efter lunch med en kollega till Javier. Mitt i innersta filen på 405:an, i 110 km/h i ett gupp så ser jag efter en hög smäll våra cyklar försvinna från bakrutan. Skit!! Medan Javier styr bilen mot sidan så tittar jag bakåt för att se om jag kan se om cyklarna åkt av och jag måste springa och hämta upp dem på motorvägen. Det är ju tyvärr så att alla kör i 100 km i timmen minst så det tar en stund att sicksacka ut 6 filer, och vi hamnar på en ficka mellan påfart och motorväg där vi stannar bilen och försiktigt kan gå ut och se vad som hänt. Får inte upp kameran tillräckligt snabbt så Javier har redan slitit av cyklarna från cykelhållaren. Men av guppet så har Thule hållaren åkt bakåt och släpat cyklarna i asfalten. Tack och lov så var det min billigare cykel som tog stryk och inte Javiers dyra cykel. Men tänkt om de faktiskt åkt av, vi kunde ju ha orsakat en hemsk olycka!! Slänger in cyklarna i bagaget och skrapar tyvärr till Javiers bil i farten, känns inte säkert att stå här så vi fick lite bråttom och vi kan ju inte gärna lämna kvar skitcyklarna eller Thule Cykelhållaren, men skit vad rädd jag blev av smällen.


Min cykel går inte att cykla på, den måste lämnas in så det blir promenix och lunch i Hermosa Beach med Javiers kollega istället för cykeltur.


Åker hemåt och stannar på the Wine Shop på Cotner avenue i West LA, det här stället gillar vi jättemycket. De har en restaurang längst upp och sen vin och alkoholbutik längst ner. Vi gillar lysena, inga fula lysrör här och alla är jättekunniga. Och alla områdena i Italien är uppdelade på olika hyllor, lätt att hitta!

Minus på det här stället är deras automatiska vinprovningsrum som är stelt och inte så roligt, vet inte vem som skulle prova viner här 🙁 Och ingen att prata med, synd.Men vi gillar resten så hit kommer vi igen, köpte några Nobile di Montepulciano samt Brunello och kör hemåt.

In på cykelaffären och tack och lov så var det bara min cykel och på den däcket som bränts sönder.

Hem och inveterar vinerna, och för in alla nya viner i min vinlista i excel.

Dag 4608 – En liten utflykt med en tjejkompis

Dag 4608 – En liten utflykt med en tjejkompis

Dag 4610 – Nicole ska gifta sig

Dag 4610 – Nicole ska gifta sig

Newer post

Post a comment