Dag 4617 – Firar 8-årig bröllopsdag

Idag tar vi med pappa till köpcentret och shoppar nya glasögon till honom, de andra var för repiga. Vi var även på Bloomingdales häromdagen och skulle köpa morgonrock till Javier, och om vi hämtar ut dem till helgen så fick vi 40% rabatt och då Javier letat i månader efter en som inte var vit, men typisk hotellmorgonrock i våfflat tyg så slår han till och köper två 🙂 En ska vi ta med till Mexico.

Jag älskar den här i Cashmere, och rosa men även med rabatten så kostar den 2000kr och så mycket behöver jag inte en morgonrock, men den finaste jag någonsin sett. Så går till Bloomingdales och hämtar upp hans morgonrockar idag.

Och det här utan gosedjuren skulle jag kunna tänka mig i vårt sovrum, älskar randigt.

Stressar tillbaka till glasögonaffären och kommer lägligt till pappas synundersökning.

Kan ju säga att det inte blir runda glasögon 🙂

Ej heller till Javier 🙂

Vi testar massor men kommer äntligen fram till att ett par Armani passar honom bäst.

Och ja det är ju vår bröllopsdag och jag har bokat bord på 71 Above, vilken jag gör på eftermiddagen, japp det har varit dimma hela dagen, och denna restaurangen är till 100% till för vyns skull, vet inte hur jag tänkte 🙂 Hem och byter om till finkläder och tar en Uber till downtown. Vår Uber är Halloween utklädd, älskar det!!

Entreen till restaurangen och bankbyggnaden, mittemot oss ligger stadsbiblioteket. Jag ville komma tidigt för att ta en drink i baren men de öppnar klockan 17 och vi har bord till klockan 17.00 så nästa gång ska jag boka bord klockan 18 så jag får en drink i baren innan, tror det är bästa utsikten därifrån.

Ledskärmarna är coola.

Otroligt häftig utsikt även om det är dimma och vi är 71 våningar över markplan!

Japp det är dimma 🙂

Men vi är lika glada för det, men gladast är nog jag, den här restaurangen är så otroligt vacker.

Japp vinkällaren, eller vinhyllorna är jättefint, men då det är väldigt ljust i rummet och då antagligen solen ligger på mycket och de har inget skyddande glas. Och den dyraste flaskan kostar 14000 dollar och den billigaste runt 50 dollar så är det egentligen urbota dum design. Finns inget vin som mår bra av att träffas av solen 🙁 Men snyggt är det.


Min första gång som jag dricker Silvaner, ett Tyskt vin och det är jättegott, passar utmärkt till mitt ostron som är pocherat i Champagne och toppat med kaviar och sjöborre, så gott.

Magiskt vackert!!

Det är trerätters provsmakning och man väljer från en lista vilka man själv vill testa och menyn byts ut ofta vilket betyder att vi kommer väldigt snart igen. Min första rätt var ostron, min andra pasta, och båda är supergoda.

Javiers och pappas 2:a rätter, kronärtskocka och bläckfisk.


Min fisk och Javiers kött!

Jättefin hiss, och vi har haft en underbart romantisk middag, med pappa:) Skojar bara, det var supertrevligt!

Dag 4616 – Pappa anländer till Los Angeles

Dag 4616 – Pappa anländer till Los Angeles

Dag 4618 – Firar Letchis 60-års dag

Dag 4618 – Firar Letchis 60-års dag

Newer post

Post a comment