Dag 4627 – Shopping i Camarillo

Inser att vi kanske borde köpa ett hus i Detroit för att kunna vara nära Nicole i framtiden. Det finns väldigt många fina hus från 400000 kronor. Och om de ligger i Indian Village där vi precis hjälpt henne köpa ett hus så är det ett plus. Så tyvärr är nedanstående huspriser ett minne blott, mäklaren hittar inte denna listning tyvärr 🙁

Jag åker till Camarillo idag för att köpa ett Salvatore Ferragamo skärp till Javier och jag behöver en svart klänning till mig ifall att. Problemet är att jag har ett läkarbesök inbokat i mexico som jag bara inte kan missa. Har som ett tryck i pannan och har haft det sedan i våras och det blir värre och värre och jag bara måste kolla upp det. Vilket betyder att om något sorgligt händer i Sverige så måste jag vara förberedd, vilket betyder att jag köper en svart klänning idag. Börjar med att prova solglasögon. När vi var hos optikern med pappa så hade han aldrig sett någon över 60 år som inte har grön starr någonsin här i Kalifornien. Vilket betyder att bra solglasögon är A och O, superviktigt. Och då jag har haft det värsta året någonsin och tappat inte mindre än 3 par dyra bågar så måste jag köpa nya, men 350 dollar är lite för dyrt för någon som tydligen slarvar bort dem efter 3 månader. Men älskar dessa Armani. Efter att ha testat 20 olika klänningar från Neiman Marcus till Barneys, till Armani och Vince så fastnar jag till slut för en som äntligen har allt. Går ner till knäna, armar, diskret urringning, kvinnlig, helsvart, och denna från Kate Spade är underbar, nu kan jag åka till Mexico och ändå vara förbered på att åka till Sverige så fort jag behöver. Kör hem och möter upp Javier på Soca för lite Happy Hour efter hans klipptid. Deras vin och bröd är fantastiskt!

Hem och min kusins Uggs har äntligen anlänt, pappa ska ta med dem hem. Möter upp pappa hemma som kommit från sin roadtrip i Yosemite, Rheno, Las Vegas och Gran Canyon och det blir en mysig kväll hemma.

Dag 4626B – Lillebror är hos mamma

Dag 4626B – Lillebror är hos mamma

Dag 4628 – Universal studios med pappa

Dag 4628 – Universal studios med pappa

Newer post

Post a comment