Dag 4634 – Frukost på Thompson och spenderar sen dagen i Akumal

Vaknar av meddelanden vid 4.30 på min mobiltelefon att mamma har avlidit i natt, och hon somnade in med pappa jämte sig. Så jag bestämmer mig att lägga ifrån mig telefonen och ta en dag och bara minnas min mamma. Pussel börjar jag med och när Javier vaknar så tar vi bilen till stranden och njuter av lugnet och fina minnen.

Pappa skickar dödsannonsen på min messenger så får avbryta mitt lugn med att få en smärre hjärtinfarkt då de förlagt begravningen på min lillebrors födelsedag. Samt så är Eztelles och Elviz namn felstavade 🙁 Men han satt visst hos begravningsentreprenören så det första var bara ett utkast, puh. Vi ändrar till 29 november och rättar namnen. Har ingen lust att umgås med grannar så åker hem och kidnappar resten av familjen och åker och snorklar i Akumal istället.

På kvällen går jag en lång runda, och Agua Bendita har hittat hit igen.

Möter upp Javier som tagit bilen och äter tapas och dricker ett Rioja.

Efteråt åker vi och kollar in ett nytt ställe som de gör reklam för nu, bland annat har Beverly Hills House Wife’s varit här och vi vill se om Norman klarar trapporna ner till grottan. Men en äcklig toalukt möter oss halvvägs ner och växer sedan i takt med att vi kommer till receptionen, nope här skulle jag aldrig kunna äta. Alux heter stället och det luktar vidrigt så åker hem och pusslar. Älskar dig mamma❤️

Dag 4633 – Läkarbesök i Playa del Carmen hela dagen

Dag 4633 – Läkarbesök i Playa del Carmen hela dagen

Dag 4635 – Fortsätter vara osocial

Dag 4635 – Fortsätter vara osocial

Newer post

Post a comment