Dag 4656 – leksak till Mexico

Så jäkla typiskt vaknar vid 4 på morgonen och vet inte vad jag ska hitta på för att inte väcka grannarna 🙂 Bestämmer mig för att måla om min Thanksgiving krans på dörren, från orange till röd. Bestämmer mig för att måla om den med nagellack.

Tyvärr äger jag inget rött nagellack, använder mest blått och rosa, så det blir att måla om kransen i nagellack med lila. Och så en ny rosett förstås, älskar grankransen som jag brukar köpa i vanliga fall men den här med eucalyptus luktar ju underbart också så den får stanna till mitten på januari.

Den får duga även om gran är finare, men det är lila för mamma.

Medan Javier tvättar sin bil på biltvätten så går jag till varuhuset och köper en ny tröja till honom, den här är underbar, så mjuk och skön och sen måste jag köpa en leksak. Våra vänner samlar in leksaker och sen kör de dem till ett barnhem i Mexico, väldigt fint av dem. Vi brukar köpa något varje år och jag gillar att shoppa något så de kan utvecklas, detta året köper jag en fin gitarr, ingen vanlig ospelbar utan en fin. Och sen beger vi oss ner till Santa Monica, och japp det har definitivt brunnit här.

Vi kommer tidigt så hinner med en liten sushilunch innan.

Tar ett glas vin på Tono Studios och umgås med alla underbara människor efter vi gett bort vår leksak. Älskar min vintertröja!!

Dag 4655 – Flyger hem till (ett brinnande) LA i första klass

Dag 4655 – Flyger hem till (ett brinnande) LA i första klass

Dag 4657 – Hämtar julsakerna

Dag 4657 – Hämtar julsakerna

Newer post

Post a comment