Dag 4667 – Lila julpynt

Så kom på idag att jag ville ha lite lila julpynt i granen, samt en stor lila julbukett som minne av mamma. Så gav mig iväg tidigt till Michaels, vaknar ju mellan 5 och 6 varje morgon så jag hinner pussla lite innan affärerna öppnar. Men vid 9 är jag på Michaels och hyllorna gapar tomma, nästan alla julsaker är utsålda, va det är den 18:e idag?! Går ner till Marshalls och likadant där, inte en endaste lila julsak. Hoppar in i bilen och kör till Pier Imports, sen till JoAnns och lika tomt där, TJ Max är tomt, ska jag köpa denna till Javier? Tog dessutom vild på våra ramar i morse så jag kunde köpa fler till släktväggen, men hittar ingenting 🙂

Whole Foods och Ralphs har inga lila blommor… katastrofdag 🙂 Men shoppar massor av blandfärs, potatis, ska iallafall göra en Jansson och köttbullar. Har ju ingen svensk ansjovis men hittade en på World Market igår som kanske funkar. Det tog halva dagen att shoppa allting, men nu förhoppningsvis kan jag vara hemma tills vi åker iväg över julen. Väl hemma så kokar jag upp den tyska glöggen tillsammans med julkryddor, doftar ljuvligt i hela huset.

Tittar på Long Kiss Good Night och Groundhog day på datorn medan jag lagar mat… väldigt mysig eftermiddag tills jag kommer på att skit jag har ju bokat hummermiddag ikväll, så bara att ge sig iväg.

Även ytterdörren fick sig lite extra julpynt idag när jag hittade en riktig gran med rosetter ovh kottar, jättesöt, la bara till ljusen.

Dag 4666 – Jagar svensk julmat innan julfest

Dag 4666 – Jagar svensk julmat innan julfest

Dag 4668 – yoga och bbq

Dag 4668 – yoga och bbq

Newer post

Post a comment